www.imix.md - Companie de Beton în Moldova

Servicii Stabilizare și Reciclare

Pentru toate întrebările, puteți consulta specialistul nostru la tel. 069390504

Servicii Stabilizare și Reciclare

Servicii Stabilizare și Reciclare

Imix este o companie specializată în tratarea și stabilizarea pământurilor și a agregatelor prin tehnologia de execuție insitu. Soluțiile executate sunt destinate în proiecte de construcții civile și de infrastructură a drumurilor, căilor ferate, apei și aeroporturilor.

Imix este un partener de încredere pe piața construcțiilor, oferind servicii care respectă standardele europene, printre care gama de soluții inovative și sustenabile către sectorul construcțiilor de reciclare/reutilizare a materialelor locale prin adaptarea lianților hidraulici speciali în functie de natura materialor și cerințele proiectate

Sectorul construcțiilor este alcătuit dintr-o mare diversitate de activități. Acest sector cuprinde realizarea de infrastructuri precum drumuri și autostrăzi, căi ferate și porturi, tuneluri, poduri și viaducte, aeroporturi dar și construcția de locuințe, clădiri de birouri, mall-uri, fabrici, depozite, hale de producție, etc.
Toate acestea sunt concepute și realizate pentru îndeplinirea unor funcții importante în plan economico-social și ecologic, la nivel național și internațional, fiind caracterizate prin durata mare de utilizare, necesitatea de a fi adaptate la condițiile locale de teren și de mediu, și a căror consțructie inglobează un volum important de muncă și materiale.

Nivelele de calitate ți siguranță reprezintă rezultatul efortului depus pentru construirea și intreținerea continuă, motiv pentru care este necesară crearea unor noi strategii de durată, mai economice și cu mai puține efecte secundare ambientale.

Tratarea pământului

- Reduce umiditatea in exces si creste lucrabilitatea;
- Imbunatateste capacitatea portanta si gradul de compactare.
20 – 50 kg/m3 liant

Stabilizarea pământului

- Capacitatea portanta;
- Rezistență la îngheț - dezgheț;
- Rezistența la apă.
20 – 50 kg/m3 liant

Stabilizarea fundației de drum

- Imbunatățește rezistența și capacitatea portantă;
- ~50% din grosimea agregate.

20 – 50 kg/m3 liant

IMIX

Utilajele noastre

Bomag RS 460

Bomag BS 10

Bomag 161 AC

Bomag BW 214 D-5

Bomag BW 161

Bomag BF 900C