IMIX - Partener oficial MD Developments

Despre noi

IMIX - COMPANIE DE BETON MOLDOVA

www.imix.md - COMPANIE DE BETON MOLDOVA

Despre noi

Calitatea produselor și serviciilor realizate și prestate recomandă compania, având perspective de a deveni una dintre companiile de tip lider în domeniul său de activitate. În prezent compania deține certificatul de calitate care permite fabricarea betonului M-150 până la M-400

În ceea ce privește cantitatea de produse și servicii ce se oferă beneficiarilor, compania poate fi considerată un furnizor competitiv, care poate asigura un volum mare de produse și servicii cu consumuri reduse (datorita pierderilor mici), respectând normele și standardele de calitate și termenele contractuale de predare către beneficiari. 

Parteneri oficiali

Urmărește-ne pe rețele de socializare

Ce marcă de beton să alegi?

Atunci când alegeți o marcă de beton, este necesar să vă ghidați de proiectul obiectului, de condițiile climatice ale regiunii noastre, precum și de locația obiectului de construcție. Pentru toate întrebările, puteți consulta specialistul nostru la tel. 069390504 sau completați formularul pentru a obține oferta noastră.

IMIX BETON MOLDOVA
Recenzii

Ce spun clienții noștri

Din 2008 am adăugat în portofoliu peste 150 de clienți

“Multumesc pentru ziua de azi! Baietii au fost super cooperanti! Ne auzim in 2 zile pentru o noua comanda! Zi minunata!”
Elena G.
“Va multumesc pt promptitudine si pentru ajutorul dvs. Comandasem o cantitate mai mica initial dar echipa a fost intelegatoare si m-au ajutat si cu restul cantitatii de care aveam nevoie.”
Constantin D.
“Buna ziua! Multumim pentru serviciile dumneavoastra, sunteti de un profesionalism desavarsit. Am intampinat probleme in plasarea comenzii dar partea de asistenta tehnica mi-a oferit tot ajutorul de care avem nevoie. Livrarea s-a facut la timp iar baietii au fost foarte cooperanti si harnici”
Vlad B.